top of page
374576212_955755332572236_7059014400780137514_n-transformed-transformed.png

SHKARKO E - LIBRIN
"FARSA ELEKTORALE" - SHQIP

Një raport i detajuar i manipulimit dhe plaçkitjes së votës, përfshirja në zgjedhje e krimit të organizuar, përdorimi i shtetit si ingranazh i makinës elektorale të partisë në pushtet, dhe përpjekjeve për të zhdukur opozitën.

bottom of page