top of page
3d shqp.png

SHKARKO RAPORTIN MË POSHTË:
"ARRESTIMI POLITIK I SALI BERISHËS"

Raporti ku zbardhet e vërteta për procesin politik të Klubit Partizani me faktet, provat dhe dokumentat e fshehura në dosjen e SPAK.

Ose shiko dokumentarin "Arrestimi Politik i Liderit të Opozitës në Shqipëri, Sali Berisha", duke klikuar më poshtë

bottom of page