top of page
25960103960-transformed.png

"LIBRI I ZI"
FARSA ELEKTORALE

Një raport i detajuar i manipulimit dhe plaçkitjes së votës, përfshirja në zgjedhje e krimit të organizuar, përdorimi i shtetit si ingranazh i makinës elektorale të partisë në pushtet, dhe përpjekjeve për të zhdukur opozitën.

SHKARKO LIBRIN FALAS 

bottom of page